Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation

Hemmet

Barnvakt

Behöver ni hjälp med trygg och säker barnvakt? Veteranhandens veteraner har hela sitt vuxna liv av erfarenhet av just barnpassning. Barnet får helt enkelt en extra mor eller farförälder som kan avlasta er i vardagen.

Fönsterputs

Är det alldeles för tidskrävande eller rent av tråkigt att putsa fönster så kan våra veteraner avlasta er. Våra veteraner har lång erfarenhet av fönsterputsning med många husmorstips i bagaget.

Städning

Finns tiden för städning inte riktigt till efter en hel dags arbete, storhandling och skjutsning till barnens hockeyträning? Inga problem, vi på veteranhanden kan hjälpa er med allt från tömning av papperskorgen till komplett storstädning, även flyttstädning. Skräddarsytt efter era behov.

IT-tjänster i hemmet

Strular datorn hemma? Eller börjar surfplattan bete sig konstigt? Inga problem! Vi på veteranhanden har veteraner som har ett långt yrkesliv bakom sig inom IT.

Hantverk

Snickare

Behöver ni hjälp att reparera eller bygga om hemma? Vi på veteranhanden har utbildade veteransnickare med gedigen erfarenhet av snickeri och byggnationer efter ett helt yrkesliv som snickare.

Målare

Behöver ni måla om altanen eller kanske hela huset? Inga problem! Våra veteraner hjälper er.

Rörmokare

Stopp i avloppet? Eller bara osäker på hur den nya blandaren skall installeras? Vi kan även hjälpa er med bytet av den där gamla krånglande diskmaskinen. Vi hjälper er!

Elektriker

Vi har både veteraner för enklare el-arbeten som ej kräver särskild behörighet men kan även erbjuda elektriker utbildade för speciella behörigheter.

Murare

Behöver du hjälp med murning, gjutning eller renovering? Kontakta veteranhanden så hjälper vi er.

Tapetsering

Vi kan hjälpa er med tex. spackling, slipning, sätta upp fondtapet eller tapetsering av ett helt rum.

Trädgård

Trädbeskärning

Svårt att hålla koll på vilken tid på året träden ska beskäras eller svårt att få in snitsen? Våra veteraner har goda kunskaper inom trädbeskärning och hjälper er gärna.

Snöskottning

Känns det slöseri med tid att behöva skotta snö efter en lång dag på jobbet? Eller gör sig ryggskottet påmint? Anlita våra veteraner för att ta hand om snöskottningen.

Trädgårdsarbete

Låt oss på veteranhanden ta hand om ert trädgårdsarbete. Vi kan tex. hjälpa er med gräsklippning, klippa häckar, rensa ogräs, kratta löv mm. Kontakta oss för mer information.

Stenläggning

Behöver ni hjälp att anlägga en ny uteplats eller bygga ny stengång? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Omsorg

Hemservice

Vi kan bland annat hjälpa er med städning, tvättning, strykning eller matlagning mm.

Privat hemtjänst

Service – städ, tvätt, inköp. Du får gärna själv åka med och handla. Socialt – aktivering, ledsagning, motivation, stimulans till självhjälp och glädje.
Som privatperson i behov av hemtjänst får du via kommunens biståndshandläggare rätt till ett antal timmar. Hemtjänst kundval innebär att kommunen godkänner ett antal privata utförare och du har möjlighet att välja bland de utförare som kommunen godkänt. Är du inte nöjd med en utförare kan du byta till en annan.